Magamról

Saját fotó
Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam... (A szerző fotóját Kocsis Dóra készítette http://dorcphoto.blogspot.hu/ http://​www.facebook.com/​PhotosByDorc )

2012. december 10., hétfő

Karácsonyi lakásdekorálás Szásával

Ez a pogrampont két napot vett igénybe és a következő képpen zajlott:
Míg én próbáltam kitalálni és felhelyezni azon karácsonyi dekoráció(ka)t, melyeket Szása, a Hatalmas nem ér el, addig őkelme különböző cseles módokon megszerezte a darabokat, szájába kapta és elszaladt vele, vagy nekiállt focizni.
Legcukibb megoldása: míg én a szobalétra utolsó előtti fokán egyensúlyoztam és kapaszkodtam bármibe - oltári tériszonyom folyományaként - Szása felpattogott a létrán, a legfelső fokon lévő kosárból kigyűjtötte a neki leginkább tetsző karácsonyi díszt, lepattogott a létrán és kajánul figyelte, ahogy imbolyogva, halálfélelemben próbáltam lemászni utána. Mindezalatt kb. két lépésre ücsörgött tőlem. Miután nagy nehezen, halált megvető bátorsággal lemásztam a 3 fokos létráról, megkezdődött a kergetőzés. Esküszöm élvezte ez a kis dög, majdhogynem hangosan röhögött közben. Persze azért én is, főképp, amikor nagy igyekezetében időnként kifarolt a csúszós padlón, vagy elesett a saját lábában ill. az ellopott szerzeményben. :)
Kicsit több idő kellett a díszítéshez, mint terveztem, de azért szép lett :), ráadásul Szása-biztos :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése