Magamról

Saját fotó
Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam... (A szerző fotóját Kocsis Dóra készítette http://dorcphoto.blogspot.hu/ http://​www.facebook.com/​PhotosByDorc )

2016. július 11., hétfő

Állapotjelentés - HEPPPPPINESSSSSSSZ :)

Jó volt a hétvége. Nagyon jó. Igaz, hogy alig aludtam, de nem bánom, jókat szórakoztam. 
Péntekkel kezdődött, amikor aaaaaaaaannyira kómás voltam, hogy a beállott agyhalál következtében már végigvihorásztam a napot. Aztán szombaton némi lélekemelő baráti csevej és nyaralási előkészületek után magamévá tettem a dán királyfik legújabb albumát. Katartikus élmény következett. Elindítottam az új lemezt és nagyjából a negyedik szám magasságában vetettem rá magam a fácséra és kezdtem írásban könyörögni Áginak: menjünk koncertreeeeeeeeeeee! Azóta ez dübörög otthon nem halkan, ez szól az mp3 lejátszón és még munkában is. Ráadásul rájöttem, hogy hatalmas javulás következett be gerincem állapotában, már tudok ugrálni! Ugyanis némelyik dalnál nem bírtam megállni, hogy ne ugrándozzam körbe a lakást. Vasalóval kicsit fura volt, és lett néhány extra gyűrődés némelyik ruhán, viszont piszok jól szórakoztam és azóta is fülig ér a szám. 
Novemberben koncert Bécsben és kontrollra is akkor kell mennem a Hadnagyhoz (remélem nem egymást követő napokon, mert akkor kicsit leharcolt leszek ;) )
Tehát, mint írtam, állapotom: HEPPPPPPINESSSSSSSSSSSZ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése