Magamról

Saját fotó
Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam... (A szerző fotóját Kocsis Dóra készítette http://dorcphoto.blogspot.hu/ http://​www.facebook.com/​PhotosByDorc )

2015. március 3., kedd

Könyvajánló 2.0

Nemrégiben ajánlott figyelmembe Zoli barátom néhány könyvet. Elsőként Gáspár András Kiálts farkast című művét vettem kézbe és meg kell valljam, bedarált. Régen olvastam már olyan könyvet, ami ennyire a hatása alá vont. 
Rossz szokásom, hogy a történet előre haladtával nem bírom megállni és hátralapozok a végkifejlethez, türelmetlen lévén. Majd teljes lelki nyugalommal, történettől függő sebességgel, végigolvasom a regényt. 
Ezt most e-book olvasón faltam be. Bár megoldható, de lényegesen macerásabb a végére lapozás majd vissza, ezért ebben a formában nem szoktam élni vele. Zoli persze megtetézte a dolgot, mert minden alkalommal, amikor csak lehetett, megkérdezte: hol tartasz? Válaszomat hallván kb. mindig ezt válaszolta: óóóó, hát még annyi csavar lesz benne! Nagyjából teljesen mindegy, épp hol tartottam :) Hozzáteszem, igaza volt! Alig vártam, hogy a végére érjek és minden csavarra fény derüljön. És még hátra volt a második rész!
Ajánlom minden sci-fi rajongónak. Szerintem zseniálisak.

Tehát
Gáspár András - Kiálts farkast
                        

                        - Két életem, egy halálom

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése